Om

Hanna Åberg

Hanna har över 25 års erfarenhet av träning och fysisk aktivitet av olika slag. Förutom att ha arbetat på olika träningsanläggningar i Malmö. Har hon även under många år arbetat som diabetes- och forskningssjuksköterska. Idag äger och driver hon sin egna träningsverksamhet UpsideDown, som är belägen i Södra Sandby.

Etablera långsiktiga goda vanor. UpsideDown erbjuder meningsfull träning till dig som vill stärka, balansera och göra kroppen mer hållbar. Som kund hos UpsideDown erbjuds du att träna olika rörelsetekniker: Complete Movement®, Träning med PilatesBoll/Foamroller och Vinyasa Yoga.  Du som är gravid eller nyligen varit gravid erbjuds träning, i små grupper, utifrån kroppens nya unika förutsättningar.

I sitt arbete som personlig tränare är Hannas målsättning att varje individ skall få tillgång till hela sin kropp kapacitet. För att vi ska kunna möta vardagens olika situationer på bästa sätt. Den funktionella kroppen är en fungerande samverkande enhet.

Under 2017 gick Hanna en specialistutbildning och är Lic. Medicinsk Tränare by The Academy. Det finns tydliga riktlinjer och forskning som visar att träning kan hjälp mot stressrelaterad ohälsa, övervikt, diabetes typ II, hjärt- kärlsjukdom och skador i rörelseapparaten. Hanna arbetar numera även som utbildare på The Academy.

UpsideDown arbetar både med privat- och företagskunder.