Complete Movement®

Complete Movement®        

Idén med träningsprogrammet Complete Movement® (svenskt registrerat varumärke) är att erbjuda meningsfull träning till deltagare som vill stärka, balansera och göra kroppen mer hållbar. Träning som grundas i ledernas optimala positionering, en känsla att du bygger muskulär styrka inifrån och ut och rustar dig med stabilitet och balansering. Passet bygger på enkla och atletiska rörelser i kroppens tre rörelseplan.

Passet är upplagt efter hur kroppen är byggd och fungerar, och målet är att stärka och balansera kroppens alla funktioner. En kombinationsträning där du tränar styrka, uthållighet, stabilitet, rörlighet och balans. Complete Movement® passaralla, oavsett träningsstatus och ålder.

 
Måndagar kl. 19.15 - 20.15 vecka 45 -51 (fullbokad)
Torsdagar kl. 19.15 - 20.15 vecka 45 - 51 (uppehåll vecka 49) (fullbokad)
För anmälan mejla me@upsidedown.se

 

 

Complete Movement® Outdoor

Complete Movement® Outdoor är ett gruppträningspass anpassat för utomhusträning. Att träna utomhus är skönt, kul och annorlunda till träning i studio. Den bästa träningen är den som ger nya utmaningar och möjligheter att förändra sin sin kropp. När vi är utomhus är ytan som vi står på ojämn och ger oss fantastisk funktionell aspekt i träningen. Det asymmetriska gör att kroppen utmanas i sin stabilisering och kontroll, dels av den ojämna ytan och också för att det är annorlunda referenspunkter utomhus.