EnergiBoost Event- hälsa ur ett helhetsperspektiv

Energiboost Event!

Ett par gånger par år arrangerar UpsideDown EnergiBoost Event. Dessa Event bjuder på fysisk aktivitet av olika slag, tid för återhämtning, reflektion och föreläsningar med olika tema och inriktning.

Föreläsning Hälsosamma kostvanor- från fakta till handling, den 6/11 kl. 18.30-20.00 med Kristina Andersson.

Vill du lära dig mer om vad hälsosamma kostvanor egentligen är och hur du får till det i vardagen? Kom då på denna föreläsning där Kristina bland annat reder ut vilka insatser som är viktigast när vi sätter hälsan i fokus. Om socker verkligen är ett gift? Om tillsatser behöver undvikas till varje pris? Vem som egentligen har nytta av lite mer protein i sin kost och en rad andra dagsaktuella ämnen.

Rätt kunskap är naturligtvis viktigt, men ska den göra någon nytta för din hälsa krävs även handling! Så hur skapar man då hälsosamma kostvanor som faktiskt håller i längden?

Kristina Andersson är näringsfysiolog och flitigt anlitad föreläsare som regelbundet syns som kostexpert i tidningar och TV. Kristina har även skrivit ett tiotal böcker inom området bl.a. “Eat Clean”, “Bli Blodsockersmart” och ”Ät Hjärnsmart”.

Var: Tingshuset i Dalby, adress Tingsgatan 4.

Pris: 395 kronor/person. Du som tränat hos UpsideDown under hösten 2019 betalar 295 kronor.

Anmälan görs till Hanna Åberg via mejl me@upsidedown.se. Begränsat antal platser.

 

A F T E R W O R K planeras till den 29/11 kl. 17.00-18.45. Cirkelfys följt av en stärkande smoothie och sedan avslutar en rörlighets del/avslappning.

 

Du kan också som företagare boka dessa Energiboost Event till arbetsplats. Eventet skräddarsys utifrån beställarens behov och önskemål.

Vid information och bokning mejla: me@upsidedown.se