Mama Move

Träning under och efter graviditet/förlossning

UpsideDown erbjuder individuell träningsrådgivning under din graviditet och grupp/individuell träningsrådgivning efter din graviditet/förlossning.

Gruppräningen sker i små grupper (max sex deltagare), för att du ska kunna få individuella råd samtidigt som du får fördelarna med att vara i en grupp. Barn är alltid välkomna vid dessa träningstillfällen.

Mama Move 

Träningen vänder sig till dig som nyligen varit gravid. Vi inleder kursen med att samtala om de frågor gruppen har om träning efter graviditet och förlossning. Vi reder också ut en del sanningar och myter som finns inom området. Du tränar utifrån dina förutsättningar. Vi ökar successivt belastningen, i syfte att utmana och utveckla kroppens förmåga att hantera kraft.

Mama Move On (utomhus) torsdagar kl. 09.30-10.15, vecka 16-21.

             

Mama Move On

Vänder sig till deltagit i Mama Move eller haft individuell träningsrådgivning. Vi utmanar både  styrka, stabilitet och uthållighet, utmaning leder till utveckling. Träningen är anpassad så du kan gå i fortsättningsgruppen vid mer än ett tillfälle. Många ser det som en fördel att träna dagtid tillsammans med sitt barn.

Mama Move On (utomhus) torsdagar kl. 09.30-10.15, vecka 16-21.