Gruppträning

Complete Movement®     

Complete Movement® (UpsideDowns egna svenskregistrerade varumärke) är en kombinationsträning där du utmanar och utvecklar din styrka, uthållighet, rörlighet och stabilitet. Vi tränar utomhus större delen utav året. När vi tränar utomhus är ytan som vi står på ojämn och ger oss fantastisk funktionell aspekt i träningen. Det asymmetriska gör att kroppen utmanas i sin stabilisering och kontroll. Passet bygger på enkla och atletiska rörelser i kroppens tre rörelseplan och passar alla, oavsett träningsstatus och ålder.

Måndagar kl. 18.45-19.45, vecka 16 - 21, utomhus. Fullbokad.

Torsdagar kl. 18.45-19.45, vecka 16 - 21, utomhus.

 

Tränare Hanna Åberg och Emilia Pedersen.

 

 

Power Movement

Du utmanar och utvecklar din styrka, koordination och stabilitet.  Vi använder oss av olika träningsredskap såsom gummiband, pilatesboll, foamroller, gliders och viktbollar. Sluta aldrig utforska din möjlighet till rörelse och förflyttning.

Tisdagarna kl. 18.00-18.45, vecka 16-21, digitalt via Zoom.

Tränare Hanna Åberg.

    

 

Vinyasa Yoga

I yogatekniken tränar vi tre olika delar: andning, rörelse och avslappning. Vinyasa yoga är en dynamisk och fritt flödande yogaform med fokus på kroppens placering. I sköna, mjuka och flödande rörelser tränar vi på att förflytta oss från en position till en annan. Du kommer arbeta med funktionella rörelser som ger dig tillgång till en ökad kroppsmedvetenhet, expansion och styrka. Utforska och upptäck nya möjligheter i kroppen, kroppen är föränderlig. Träningen vänder sig både till dig som inte tränat yoga tidigare och till dig som är mer van yogautövare.

Fredagar kl. 06.30 -07.30, vecka 16 - 21, digital klass via Zoom.

Tränare Hanna Åberg

Soma Move

SOMA MOVE® är ett svenskt koncept. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Klassen består av ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster. Du utmanar och utvecklar din styrka, smidighet och balans. Rörelserna är individuellt anpassade så de passar alla oavsett tidigare träningsvana.

Onsadagar kl. 18.45 - 19.45, vecka 16 - 21, digital klass via Zoom.

Tränare Malin Liljenberg.