Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna

5 juli, 2020
Nyheter

SOMA MOVE® ny rörelseteknik hos UpsideDown!

Det känns fantastiskt roligt att få hälsa till Malin Liljenberg till UpsideDown. Malin kommer hålla SOMA MOVE® kurser hos oss (onsdagar) med start efter sommaren.

Prova på klass:

Onsdagen 26/8 kl. 17.45 – 18.45 eller 19.15-20.15.

Anmälan till me@upsidedown.se

 

Malin bor i Södra Sandby och driver företaget ”Alla tiders hudvård” sedan många år tillbaka. Träning i dess olika former har alltid funnits med. Malin har en bakgrund som gymnast och har en lång erfarenhet som tränare. Konceptet SOMA MOVE® har hon instruerat sedan år 2017.

SOMA MOVE® är ett svenskt koncept och utformat av fysioterapeut Linus Johansson och yogaläraren och dansaren Cecilia Gustafsson. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Klassen består av ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster. Du utmanar både styrka, balans, smidighet och rörlighet. Rörelserna är individuellt anpassade så det passar alla.