Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna

27 mars, 2020
Nyheter

E V E N T – MTB + YOGA!

MOUNTAINBIKE OCH VINYASA YOGA

En guidad tur, på mountainbike, i Genarps vackra skogar. Vi njuter av naturen, gemenskapen, fågelkvitter och skrikande bromsar. Alla kan vara med. Turen anpassas både gällande svårighet och tempo, så att alla känner sig trygga. Vi kommer vara en grupp på max tio deltagare. Dagen avslutas med Vinyasa yoga i det gröna. Ingen tidigare yoga erfarenhet krävs för att delta.

Du har möjlighe att hyra mountainbike. Vi kommer gå igenom hur cykeln fungerar med bromsar och växlar. Cykeln kommer ställas in så den passar dig. Vi testcyklar på plan mark och tränar på växling och inbromsning. Det kommer bli en del småstopp längs stigarna, där vi visar olika tekniker. Du kommer även få tips hur du lätt och säkert tar dig fram.
Vinyasa yoga är en dynamisk yoga form där vi har både ståendes och sittandes övningar. Yoga klassen inleds med att vi uppmärksammar vår andning. I denna klass lägger vi störst fokus på att utforska  de delar av kroppen som involverats i cyklingen. Klassen avslutas med en avslappningsdel.
Vi serverar ingen mat och dryck på detta event men ta gärna med dig någon frukt eller lättare mellanmål. Det kan vara bra att ha med sig vattenflaska och ombyteskläder, att byta med mellan aktiviteterna. Du behöver även ett liggunderlag till yoga delen.

När: Lördagen den 16/5 kl. 10.00 – ca 13.30.

Var: Vi samlas på parkeringen vid idrottsplatsen i Genarp.

Pris: 850 kronor inkluderar hyra av mountainbike, cykelhjälm, cykelguide och yogalärare.

Har du egen mountainbike är priset 750 kronor.

Detta event sker i samarbete med Bikefix i Genarp.

 

Anmälan görs till me@upsidedown.se.