Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna

13 mars, 2020
Nyheter

Uppdaterad information om föreläsningen med Mia Fernando den 1/4!

Alla som har anmält sig till föreläsningen skall nu under eftermiddag den 13/3, fått ett e-post med uppdaterad information om föreläsningen med Mia Fernando den 1/4.

Det finns idag 13/3 ingen svensk rekommendation att ställa in föreläsningar/sammankomster av denna storlek, < 500 personer. Vi (Mia och Hanna) har utifrån dagens rekommendationer valt att genomföra föreläsningen, men i mindre grupper (ca 30 st vid varje tillfälle).

Har du inte fått denna information vänligen kontakta Hanna Åberg på me@upsidedown.se.

Hälsomyndigheterna är tydliga med att det absolut viktigaste är att upprätthålla god handhygien för att minimera smittspridning. Har du symtom på luftvägsinfektion såsom hosta, feber, förkyld, ont i halsen, huvudvärk eller varit utomlands i någon av högrisk områdena, kan du inte delta i föreläsningen den 1/4.
Läs folkhälsomyndigheternas rekommendationer här:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/