Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna

27 januari, 2020
Nyheter

Föreläsning med Mia Fernando, Leg. Fysioterapeut. En hållbar kropp efter barnafödandet!

UpsideDown bjuder in till en föreläsning med en av landets experter på kropp och träning under/efter graviditet och förlossning.

Vill du lära dig mer hur du kan bygga upp kroppen under graviditeten och efter barnafödandet? Då ska du gå på den här föreläsningen där Mia Fernando går igenom vilka insatser som är av betydelse och vilka myter och sanningar som finns inom området. Föreläsningen vänder sig både till dig som arbetar inom området och till dig som är eller varit gravid.

Mia Fernando är leg. Fysioterapeut med specialkunskaper kring gravida och kvinnor som fått barn. Mia är en flitigt anlitad föreläsare och blev utsedd till årets fysioterapeut 2017. Mia driver också bloggen Bakingbabies och är medförfattare bland annat till böckerna Bäckenbotten och förlossningsskador och Kejsarfödsel – snittkoll och mammaroll.

 

När: Onsdagen den 1/4 kl. 18.30-20.00.

Var: Tingshuset i Dalby adress Tingsgatan 4.

Pris: 350 kronor/person. Du som tränat hos UpsideDown under hösten 2019 och/eller våren 2020 betalar 295 kronor.

 

Anmälan göra via mejl till me@upsidedown.se. Begränsat antal platser.