Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna

4 september, 2019
Blogg

På äventyr!

Under helgen som gått deltog jag (Hanna) i icebug xperience west cost trail. Ett event med fokus på natur och upplevelser. Det hade arrangörerna verkligen lyckats med.  Ett fantastisk löpevent med en familjär känsla. 75 kms löpning (fördelat på tre dagar) i en fantastisk terräng, mer kuperat än vad jag föreställt mig och vilket utmanande underlag. Klippor, hällar, stenar, raviner, ängar, skog, stigar, grusväg, broöppningar och båtfärd. WOW är “förnamnet”.  Utmanande såklart.

För att förbereda kroppen för detta löpevent har jag under året som gått har jag tränat lite annorlunda än vad jag brukar. Mer löpning och uthållighetsträning och också lite mer specifik styrketräning bl.a. mer explosivträning.

Hur kroppen känns efter denna helg? Hållbar! Jag känner mig stark inifrån och ut.