Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna

5 januari, 2019
Nyheter

N Y H E T! Workshop – träning under graviditeten!

Workshop fördelad på tre tillfällen, söndagar kl 09.00-09.45, vecka 4 -6.

Under graviditeten sker många hormonella processer i kroppen och gör så att bl.a. ledbanden i bäckenet och i andra leder mjukas upp. Uppmjukningen och viktökningen (från livmoder, moderkaka och bebies) förändrar kroppshållningen hos den gravida.

UpsideDown erbjuder en workshop som innehåller ett föredrag om hur kroppen påverkas under graviditeten och du får praktiska tips och träningsförslag i syfte att bibehålla en optimal kroppshållning under graviditeten och förbereda kroppen inför förlossningen. Fysisk aktivitet under graviditeten kan förebygga och behandla vissa graviditetskomplikationer.

Du som är gravid är varmt välkommen att delta i workshopen. Det kan vara en fördel att delta i denna workshop tidigt i sin graviditet. Anmälan görs till Hanna Åberg via mejl me@upsidedown.se, innan den 17/1-19.

Varmt Välkommen!