Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna

17 maj, 2018
Blogg

Rätt sorts träning kan vara medicin!

Rätt sorts träning kan vara medicin!

Från att ha haft svår ryggsmärta för tre år sedan, som ledde till en funktionsnedsättning i ett av hens ben – Till att delta i motionslopp och springa milen på 5o minuter!

UpsideDown har fått tillåtelse att få dela en kunds berättelse. I syfte att inspirera andra, att du med rätt sorts träning kan påverka kroppens begränsningar och möjligheter.

Med rätt sorts träning i anpassad progressions takt, med fokus att bygga muskulär styrka inifrån och ut och att göra kroppens resurser tillgängliga – Då är allt möjligt. Hen har lyssnat på kroppens behov och resurser, tagit hjälp av olika professioner med olika kompetenser och målmedvetet tränat i första hand för en funktionell och hållbar vardag. Hen har varierat sin träning och utmanat kroppen på olika sätt med olika typer av belastningar både gällande sin uthållighet, styrka och rörlighet.

För att utvecklas behöver du utmana kroppen!

Jag känner mig privilegierad att i mitt arbete få träffa kunder kontinuerlig under lång tid, det skapar förutsättningar till förändring. Det handlar om att skapa förståelse och vägleda klienter till långsiktiga goda vanor. Vi har bara en kropp ta hand om den!

You rock!