Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna

9 mars, 2016
Blogg

Idag i Sydsvenskan!

Mina fötter möter det leriga underlaget. Jag tar mig fram, med full kraft, på de smala stigarna genom skogen. Snöflingorna singlar ner och fastnar i mitt hår och jag känner den svala vinden mot min kind. Jag andas djupt, lugnt och hjärtat slår i en bra takt i mitt bröst. Ingen klocka, ingen GPS, ingen pulsmätare- jag känner mig ett med naturen och njuter. Kroppen har oändliga krafter och resurser, lyssna och lär känna den- den har mycket att lära oss.

Jag deltog i Stävie Trail i helgen (6,5 km) och placerade mig på en första plats, vilket såklart är väldigt roligt. Men störst glädje kände jag när jag såg min yngsta son på 4 år, med hjälp av sin storebror, gå/springa sitt första skogslopp. Att få uppleva rörelseglädje tillsammans med sina barn är fantastiskt.

http://www.sydsvenskan.se/omkretsen/kavlinge/halla-kavlinge/hur-nojd-ar-du-med-ditt-lopp/

 

Stäve Trail